+420 226 004 130 info@twicz.cz

Súdánské zlato

Úvodní stránka Investiční zlato Články Afrika má nového lídra v těžbě zlata - Súdánské zlato je na vrcholu

Severní a Jižní Súdán se posledních 22 let téměř nevyvlékl ze série občanských válek. Zatím co jih se spoléhá na těžbu ropy, cestu k lepším zítřkům Severního Súdánu by mohla posílit stále rostoucí těžba zlata. Od roku 2009 se těžba zlata raketově vyhoupla a produkce zlata se zvýšila o 563%. Tím se Severní Súdán dostal mezi tři největší africké producenty zlata. Před ním je jen Ghana a JAR.

Začátek roku 2017 přinesl uvolnění embarga, takže Súdán se nyní může zapojit do volného obchodu s nerostnými surovinami. Aktuálně působí v Súdánu 130 těžařských společností, přesto trh zdaleka není rozebraný. Velké množství těžebně atraktivních lokací se nachází v okrajových místech Súdánu a ty zatím leží ladem. To uvolňuje obchodní příležitost pro další zahraniční společnosti. Súdán je zaostalou a dlouhými válkami zdecimovanou zemí, pro další rozvoj úspěšné těžby zlata potřebuje silné investory, kteří přinesou moderní technologie a zvýší efektivitu i bezpečnost těžby.

V roce 2016 bylo v Súdánu vytěženo přes 100 tun zlata. Při nárůstu zahraničních investic by se těžba mohla zdvojnásobit a v roce 2018 by se Súdán dostal na první místo v těžbě zlata.

těžba zlata Severní Súdán

Rychlý kontakt

Školení Jak INVESTOVAT DO ZLATA zdarma

Uvažujete o svých investicích a zvažujete investice do zlata, stříbra nebo platiny? Než se rozhodnete a než se sejdete s jakýmkoli obchodníkem, získejte komplexní informace o tom, co investice do drahých kovů obnáší. Od jaké částky a jakou formou je investice do zlata vhodná. Jak by mělo investiční zlato vypadat a na co si dát při jeho nákupu pozor. Nabízíme školení ve vašich regionech. Školení nemá prodejní charakter - zboží se zde neobjednává ani neprodává. Přihlásit se můžete pomocí formuláře. 

Zjistit více

PROČ INVESTOVAT DO ZLATA

Důvodů proč investovat do zlata je mnoho, ale tím hlavním je ochrana peněz před inflací. Zlato a jeho směnitelná hodnota se za posledních sto let nezměnila. Před sto lety jste si za kilogram zlata koupili nejluxusnější vůz té doby – dnes je to naprosto stejné. Zatím co peníze svoji cenu díky inflaci a ekonomickým výkyvům ztrácí, zlato zůstává pevné. Přesto, kdykoli jej budete potřebovat proměnit v hotovost, je to otázkou jednoho dne. Potřebujete víc informací? 

Zjistit více
Při poskytování služeb nám pomáhají soubory cookies. Dalším využíváním těchto webových stránek souhlasíte s jejich využíváním. Souhlasím